Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

A legjobb idei esküvői trendek

Avagy tudjuk, hogy mit tervezel idén nyáron.

2017. március 28. - conneciton live

Jön a nyár, a jó idő, és az esküvőszezon! Valószínűleg a nyárra már sokkunk hivatalos legalább egy esküvőre. Érthető, hogy ez az évszak a legkedveltebb a szerelmes párok körében, hogy összekössék az életüket. A csodaszép tavaszias vagy nyárias idő kiválóan megalapozza a hangulatot egy álomesküvőhöz. Ilyenkor megszűnnek a korlátok és megnyílik előttünk a lehetőségek tárháza.

Lássuk milyen lehetőségek várják idén a szerelmeseket!

forest-wedding-photo0096.jpg

Irány a természet, irány az erdő!

Az erdei esküvő nem új-keletű dolog, de 2017-ben újra fénykorát fogja élni. Nincs is jobb, mint a sűrű, zöld, életteli lombkoronák alatt, és a csicsergő madarak kíséretében kimondani a boldogító igent. A természet közelsége valószínűleg a násznépet is garantáltan le fogja nyűgözni. Ennél a témánál a zöld és a fehér színeké a főszerepe. De itt elsősorban nem a dekoráción van a hangsúly, hanem a helyszín természeti adottságain. Az erdei esküvő nagy előnye, hogy rengeteg mindent akár saját magunk is elkészíthetünk, illetve a terembérlés költségeit is megspórolhatjuk. És persze az sem utolsó szempont, hogy hazánk csodás erdőségekben bővelkedik.

Natúr színek és a rózsaarany

A tavalyi év nagy slágere a pasztellszínek és a rózsaarany volt. Az utóbbi megtartotta a pozícióját, de a pasztellszíneket a natúr színek váltották fel. Utóbbiak a letisztult eleganciával, előbbi pedig a meghittséggel emeli az alkalom fényét. 

modern-rose-gold-blush-blue-wedding-inspiration-65.jpg

A vintage őrület

A vintage stílus meghódította a ruhatárunkat, a lakberendezési tárgyainkat és úgy tűnik az esküvőket is. A stílus lényege, hogy a régi dolgokat ötvözzük az újakkal, ezért egy jó nagy adag kreatívságot is igényel. Napjainkban már hazánkban is találhatunk olyan esküvői helyszíneket, amelyek kifejezetten a vintage eseményekre szakosodtak.

Az év nagy sztárja „2in1” esküvői ruhák

Kettő az egyben esküvői ruhákkal a mennyasszonyok nagy álma vált valóra. A csodaszép ruhaköltemények egyetlen mozdulattal átalakíthatóak. Ezáltal nem kell az öltözéssel vacakolni, vagy esetleg több ruhát beszereznünk.

Az biztos, hogy az idén is bőven van miből válogatni a színes bohém stílusú esküvőkön át a letisztul romantikus eleganciáig. Nehéz a választás, de a nagy napon szervezésében mindenképpen hallgassunk a szívünkre. Legyen olyan az esküvő, amilyenek elképzeltünk és kerüljön el az idegeskedést és a stresszt, mert ez a nap nem arról szól!

Ha téged is inspiráltunk oszd meg a bejegyzést ♥

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr6912382651
süti beállítások módosítása