Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

Irány nyáron Külföldia!

2017. április 24. - conneciton live

Ha te belföldi nyaralás párti vagy, akkor ne is olvass tovább. Komolyan. :D

1b9fe626dc7a08f8713abb66e3ebdd7f.jpg

De ha benned is ott mozog a mérgezett egér és mennél, látnál, tapasztalnál, vagy csak a napfényes homokos tenger parton lazulnál, akkor ez most neked szól!

Az előző cikkünkben a safe travel list-ről olvashattál, úgy hogy ha te is tervezed az utazást, akkor ne hagyd ki ezt a listát! 

Összegyűjtöttük nektek azok a helyeket, ahol 2017-ben is biztonságosan nyaralhatok!

Horvátország

Az örök klasszikus még mindig biztonságos úti célnak számít. Előnye, hogy közel van és sok féle lehetőség közül lehet választani. Hátránya, hogy az elmúlt években nagymértékben növekedtek az árak a főszezonban, illetve nehezebb szállás is találni. Ezen kívül a tenger gyönyörű és tiszta, és számtalan kulturális és természeti látnivalót rejteget az ország.

Málta

Málta egy nagyon apró és kedves ország Szicíliától délre. Előnye, hogy közel van, rövid a repülőút, és ha unod a szokásos olasz, horvát nyaralást, Málta különleges lehet számodra. A sziget nem nagy, így 1 hét alatt bőven jut idő a sziget bejárására és tengerparti pihenésre is. Azoknak ajánlom ezt a kis szigetet, akik nem kifejezetten csak tengerparti pihenésre vágynak nyaralásuk során (mert nem ez Málta erőssége), hanem a kultúra, a szórakozás és a kirándulások is fontos szerepet játszanak a vakációban.

Ciprus

Ciprus Törökországtól délre található, fekvése miatt májustól októberig szinte garantált a jó idő, és a fürödhető tengervíz. A magyarok egyre inkább kedveltebb úti célja. Ciprust ajánlom jó szívvel, ez az a nyaralóhely, mely valamelyest fel tudja venni a versenyt a török szállodák ár/érték arányával.

Spanyolország

A legkönnyebben elérhető és legkedvezőbb árú nyaralóhely Costa Brava. Itt homokos, kavicsos tengerpartok és remek kirándulási és szórakozási lehetőségek várnak, Barcelona szinte csak egy karnyújtásnyira van, így összeköthetitek a tengerparti nyaralást Európa legizgalmasabb városának felfedezésével. A legtöbb kirándulási lehetőséget és programot Tenerifén találjátok, míg szép tengerpartokban inkább a másik három sziget erős. Kb. 5 órányi repülőútra találhatók a szigetek Budapestről, így már szinte egzotikusnak számítanak, azonban mégis Európába érkezel, és az utazás ára is sokkal kedvezőbb, mint egy tengerentúli utazásnak.

Bulgária

Az elmúlt néhány évben a magyar turisták újra felfedezték Bulgária szépségeit. Az olcsó szállások, a homokos tengerpart és az all inclusive ellátás rengeteg turistát vonz évről évre, az ár/érték aránya pedig szinte verhetetlen. Azonban ha kerülnéd a tömegturizmust, és a zsúfolt strandokat, ne Bulgáriát válaszd! 

A külföldi izgalmasabbnál izgalmasabb nyaralások mellett a hazai szépségeket se felejtsük el. Hazánk természeti kincsei, tájai, tavai és szállodáink remek színvonala vitathatatlan. A tavalyi évben a Balaton-parti szállások idő előtt megteltek, így aki későn próbált nyaralást foglalni, egyszerűen nem talált helyet. Ne bízzuk a véletlen, ha idén itthon, vagy külföldön tervezel nyaralás, mindenképpen foglalj időben, ne várj az utolsó pillanatig!

Neked melyik a kedvenc úti célod?

Appunkban remek tanácsokat és tippeket kapsz arról, hogy hol, melyik étterem a legjobb, melyik strandra érdemes menni és melyik szálloda a gyerek barát.

connection-live.com

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr912450531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása