Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

Hurrá, nyaralunk, méghozzá okosan!

2017. május 09. - conneciton live

blog.jpg

Emlékszem arra, hogy gyerekként a nyaralás előtt pár nappal az egész család papírokkal a kezében rohangált bőröndről bőröndre. Természetesen a helyszínen mindig kiderült, hogy valami fontosat otthon hagytunk. Az okos telefonok világában ezt már mind magunk mögött tudhatjuk. A számtalan hasznos applikáció segítségével mindent egy helyen és kézben tarthatunk. Az Appok segítenek a navigálásban, kommunikációban, és felfedezni az adott ország minden zegzugát. Kiválogattuk nektek a leghasznosabb applikációkat, amelyeket mindenképpen érdemes letölteni a nyaralás előtt. Persze a CL Appjáról se feledkezz meg amiben már a nyaralást megelőzően már nagyszerű tippeket kaphatsz másoktól!

Conection-Live 

Itt érheted el mind az androidos, mind az iOS-es linkeket.

Mire lesz jó neked?

Egyszerűen keress rá az alkalmazásban, hogy van-e már téma vagy vélemény a kiszemelt úti céloddal kapcsolatban. Ha nincs akkor csak dobd be egy új témaként, és várd a többiek véleményt és javaslatait. És mivel az egész a telódon fut, nem kell állandóan a mailjeidet vagy a weblapot lesni a hozzászólásokra várva. A life funkciónak köszönhetően pedig minden tippre és hozzászólásra azonnal reagálhatsz ha akarsz. 

PackPoint

A PackPoint elsősorban a listaírásban nyújt segítséget. Az applikációban beállíthatjuk az úti célunkat, tartózkodásunk idejét, és az előre megtervezett programjainkat. Megmutatja nekünk, hogy milyen időre számíthatunk és mit érdemes magunkkal vinni. Természetesen elkészíthetjük saját listánkat is és lépésről lépésre kipipálhatjuk, ami már bekerült a bőröndbe. Egyetlen hátránya, hogy csak angol nyelven érthető el, de legalább indulás előtt még a nyelvet is gyakorolhatjuk.

Kayak Flights Hotels and Cars

Három az egyben applikáció. Ezen a könnyen kezelhető alkalmazáson keresztül nem csak a szállásfoglalást, de a repülőjegy-vásárlást és az autóbérlést is elintézheted.

Tripadvisor

Az egyik legnépszerűbb útikönyv applikáció, amelynek a segítségével könnyedén találhatsz szállást, éttermet, vagy akár szórakozási lehetőséget. Az alkalmazás a különböző programokról és szolgáltatásokról rövid ismertetőt biztosít pl. nyitva tartás, elérhetőségek. A felhasználok írásos formában véleményezhetik, illetve értékelhetik is a szolgáltatásokat. Mindezen felül megnézhetjük az adott ország toplistáját is, amelyből megtudhatjuk, hogy hova érdemes menni, ha biztosra akarunk menni. 

Waze

A Waze egyik legnagyobb előnye, hogy valós idejű útinformációkat kaphatunk más felhasználók által. Offline módban nem lehet futatni, ezért mindenképpen szükséges a mobilnet használata.

XE Currency

Több mint ötmilliós letöltéssel büszkélkedhet ez az applikáció és ezzel az egyik legnépszerűbb valutaárfolyam átváltó programnak minősül. Gyorsan és egyszerű válthatjuk át a pénznemet, így akár a sorban állás közben is megnézhetjük, hogy mennyire jó vételre készülünk.

Google Translate

A Google translate kifejezetten hasznos külföldi utazás során főleg, ha egy szót sem tudunk az adott nyelven.

Neked vannak olyan alkalmazásaid, amiket kifejezetten nyaralások során használsz? Oszd meg velünk a Connection-Live applikációban és bátran kérd ki mások véleményét is!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr1012494087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása