Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

Helló tavasz!

2017. február 25. - conneciton live

Bár fúj a szél, de ennek ellenére igazi tavaszi hangulat lett úrrá rajtunk. Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje egy kis tavaszi kedvcsinálónak ♥♥♥

5857aaeb83ec56b1030c4e4d27d5312d.jpg

Ha a tavasz nálad is a megújulásról szól, akkor még épp időben, hogy kívül-belül felturbózd magad! ♥♥

 

Előző posztunkban a szervezetünkkel és a vitaminokkal foglalkoztunk, tehát most a külcsín következik néhány tippel és ihlettel :). 

Köszöntsük a tavaszt a legújabb trendekkel!

A híres new yorki divathetek végével mi is betekintést nyerhetünk a legújabb tavaszi trendekbe. 2017-ben a divatházak úgy döntöttek, hogy maguk mögött hagyják a virágmintás ruhadarabokat és az új szezonban valami sokkal merészebb, színesebb kollekciókkal állnak elő. Íme, 2017 tavaszának a legfrissebb trendjei:

Sárga, akár egy gyönyörű szép tulipán!

Tulipánok, napfény és cikázó méhecskék. Nekem ezek jutnak eszembe a sárga színről. Ám biztos vagyok benne, hogy sokak először rossz szájízzel fogadják, hogy a sárga lesz az idei tavasz kiemelkedő színe. De nem kell azonnal lemondani róla, mert megéri, hogy egy esélyt adjuk neki! Ennek a vidám színek több féle árnyalata közül lehet kedvünkre válogatni és kiválóan kombinálható alapszínekkel, mint a fekete, vagy fehér.

Csíkos, akár egy csinos zebra!

Egyre biztosabb vagyok abban, hogy az idei tavaszi trendeket a méhecskét inspirálták. A sárga mellé beköszönt a csíkos is, mint minta. Vékony, vastag, függőleges, átlós vagy vízszintes – a csíkok 2017 tavaszán mindenképpen divatosak. Sokak fejében él még az a mítosz, hogy a „csíkos kövérít”, de rengeteg stylish és elismert tervező leszámolt már ezzel a tévhittel. Ma már azt mondjuk, hogy a csíkos igazán nőies.

Rock sztárokat a mindennapokban!

Ha mindig is arról álmodoztál, hogy rocksztár légy, akkor most nem fogsz kitűni a tömegből. A tervezők a hetvenes évektől napjainkig szinte minden évtizedből merítettek ihletet a rocksztárok és rajongóik ruhatárából. Ízléstől függően választhatjuk a hippisen laza vonalat, a 80-as évek glamúrját, vagy a későbbi grunge korszak is inspirálhat. Bőrdzsekik és miniszoknyák, rojtok, oversize szabásvonalak és szuper szűk ruhadarabok egyformán megférnek ebben a trendben.

Egy örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból!

Idén tavasszal ez az ingruhákra lesz igaz. Az ingruha a lezser és praktikus stílust képviseli. Az egyre melegebb napokra nem is tudunk elképzelni jobb kombinációt, mint egy leggings, ing ruha, és egy vagány bőrdzseki, vagy egy sikkes zakó. Az biztos, hogy bátran kombinálható bármivel, akkor is fantasztikusan fog állni!

Meghökkentően nőies és vonzó!

A 2017-es tavaszi trendek egyik legújabb darabja mindenképpen az aszimmetrikus szabások. A pánt nélküli felsők kora hivatalosan is lejárt. Mindegy, milyen ruhadarabról van szó, ebben a szezonban az a jó, ha az egyik vállunkat megmutathatjuk benne. Lehet estélyi, ing vagy fürdőruha, ha aszimmetrikus a vállrész, idén nyert ügyed lesz vele.

Az idei jackpot szín a khaki

A sokak által kedvelt military stílus újra megmutatkozik, de minden eddiginél finomabb, nőiesebb változatban tér vissza. A kahki szín igazán nőies és légies. Hordhatjuk klasszikus stílusban fehérrel kombinálva, de remekül mutat kékkel, vagy akár finom virágmintával is.

A tavasz mindenképpen a megújulásról szól és, ha nincs is esélyük az egész ruhatárunkat lecserélni, akkor sem kell elkeseredni. Próbáljuk elővenni a vidámabb színeket, és a mintás ruhadarabokat. Ezektől nem csak mi fogjuk jobban érezni magunkat és nagyobb izgatottsággal várni a tavasz, de környezetünk hangulatát is feldobhatjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr8112293103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása