Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

Orgona ága, barackfa virága. Öltözzetek új ruhába, anyák napja hajnalára...

2017. május 04. - conneciton live

Hamarosan itt az anyák napja. Emlékszem, hogy kisgyermekként az anyák napi ünnepségeken szép ruhába öltöztettek minket, énekeltük az Orgona ágát… és verset mondtunk minden anyukának, aki ott volt. Később a barátokkal együtt indultuk orgonaszedésre, hogy egy óriási csokorral köszönjük meg azt a sok jót, amit értünk tett a mi jó édesanyánk. Ma már azonban nem vadászunk orgona bokrokra és nem is öltözünk új ruhába anyák napja alkalmával, hanem ki-ki a saját pénztárcájához igazítja a meglepetést.

De persze a szeretet nem mérhető pénzben, épp ezért levadásztuk nektek a legjobb DIY meglepetéseket! Így az ajándékod nem csak szívhez szóló, de költséghatékony is lesz, amiről pedig egy kis kézügyességgel már senki nem mondja meg, hogy nem a trendi a lakberendezési shopból van.

Befőttesüveg akció indul!

A befőttes üvegben való ajándékozás minden alkalomra kiváló megoldásként szolgál. Gondoljuk végig, hogy mik azok az apróságok, amelyeknek édesanyánk szeret és pakoljuk bele egy nagyon befőttesüvegbe.

A legjobb tipp: ha nem tudsz piperére és édességre költeni, akkor nézz szét otthon, biztosan találsz pár olyan apróságot, ami csak kettőtökről szól. Így pedig máris befőzheted a legszebb emlékeiteket.♥   

A befőttes üveget díszíthetjük szalagokkal, címkékkel vagy akár üvegfestékkel is. A megjelenés teljesen a fantáziákra van bízva, ezáltal tökéletesen személyre szabható.

mason-jar-gifts-for-mom.jpg

Itt a tavasz irány a kert!

A legtöbb édesanya, de főként nagymama szeret kertészkedni. Egy csodaszép kaspó minden kerti apró kiegészítővel megpakolva tökéletes ajándékként szolgál. Egy szép kertészkesztyű, a kedvenc viráguk magja, vagy hagymájával biztos, hogy nagy örömet fogsz okozni.

2a0473b2c21d32b3fdd2e8f6f44cdc69.jpg

Fókuszáljunk a szeretetre!

Tudsz 52 okot mondani, amiért szereted az édesanyádat? Akkor ez az ajándékötlet neked szól! Írd fel 52 cetlire a jó kívánságokat és tedd bele egy befőttes üvegben, így édesanyád minden héten el tud olvasni egy kedves gondolatot Tőled, ami biztos boldoggá fogja tenni. Az üvegek felcímkézheted úgy, hogy „52 ok, amiért különleges vagy a számomra”, vagy „52 ok, amiért szeretem az édesanyám”.

52_things_a_year_in_a_jar.jpg

Édesítsd meg az anyák napját!

Szeretsz sütni? Akkor készíts egy muffin virágot édesanyádnak, vagy nagymamádnak! Természetesen, ha nem vagy egy konyhatündér, akkor sem kell elkeseredned, mert a mini muffinokat remekül helyettesítheted Raffaeloval, vagy Ferreroval.

cc1d7b62b1041fd5db82e821cecb3672.jpg

A legjobb anya díja!

Te milyen díjat adnál édesanyádnak, vagy a nagymamádnak? Készítsd el neki egy egyszerű karton lap és krepp papír segítségével! A díjátadó mellé készíts hozzáillő menüsort. A jó hangulat és a meghatódottság garantált lesz!

getdynamicimage.jpg

Egyedi képes lap!

Anyukád vagy nagymamád már régen mondogatja, hogy szeretne elmenni egy előadásra, vagy egy jó masszázsra? A jegyek mellé készíts neki egyedi képest lapot a saját családi képetekkel, vagy rajzzal együtt!

A legnagyobb meglepetést azok az ajándékok tudják okozni, amelyeket saját kézzel készítünk. Ezáltal tudatjuk a személlyel, hogy pontosan tudjuk, mire van szüksége és milyen dolgokat szeret. A kreatív ajándékok segítenek, hogy kifejezzük köszönetünket, hálánkat, vagy szeretetünket. Légy kreatív és mutasd meg édesanyádnak és nagymamádnak mennyire szereted őket! Ha esetleg neked is vannak a kreatív ötletek a tarsolyodban, akkor oszd meg velünk a Connection-Live applikáció segítségével.

maxresdefault.jpg

Androidosként itt, iPhonosként pedig itt érheted el az ingyenes appunkat, ahol szuper ötletbörzével várunk már téged.

Egy igazán boldog és kreatív anyák napjára fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr3112480279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása