Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

Kerti partira fel!

2017. május 24. - conneciton live

gardenpartyfeat.jpg

A nyári esték legnagyobb slágere vitathatatlanul a kerti partik. Nincs is jobb, mint kiülni a szabadba a családdal, vagy barátokkal és finom falatok elfogyasztása mellett eltölteni egy kellemes estét. Általában a kerti partikra az a jellemző, hogy spontán, hirtelen ötlettől vezérelve lesznek megvalósítva. Azonban vannak olyan esetek, amikor valamilyen ünnepség alkalmából szervezünk kerti partit, ilyenkor van időnk felkészülni a vendégek fogadtatására, és gondosan megszervezhetjük a menüt, illetve a dekorációt. A tökéletes kerti partihoz csak néhány apróságra és kreatív ötletre lesz szükségünk, amelyhez most elhoztunk nektek egy kis segítséget!

A menü

A menüt illetően nincs annyira nehéz dolgunk, mert két irányzat közül választhatunk, az egyik a grillezés a másik pedig a bográcsozás. Ha a grillezés mellett döntünk, akkor mindenképpen már előző este pácoljuk be a húsokat. A bográcsozásnál kulcsfontosságú, hogy már a vendégek megérkezése előtt megkezdjük az étel megfőzését, hiszen akár több órát is igénybe vehet az elkészítése. Köretként főként különböző friss salátákat készítsünk. Mindkét esetben a főétel előtti édes, és sós falatok tálalása remek ötlet.

A dekoráció

Készítsünk kreatív, színes és névre szóló asztaldíszeket. Ha gyerekek is vannak a társaságban, akkor szuper ötlet például névre szóló muffint készíteni, és köszöntés képen átadni. Egy kerti parti akár estig is eltarthat, ezért készítsünk be különböző lámpásokat és gyertyákat, hogy még hangulatosabbá tegyük az estét. Természetesen ne feledkezzünk meg a hívatlan vendégekről sem – a szúnyogokról – és készüljünk be szúnyogriasztó fáklyákkal, vagy gyertyákkal.

Az üdítők

Természetesen, ha a barátokkal töltjük az estét, akkor nem biztos, hogy csak az frissítők fognak folyni. Készítsetek el együtt az est koktélját és nevezzétek el! Ha viszont a családdal vagyunk, akkor készíthetünk limonádét, vagy akár alkoholmentes puncsot is. Az üdítőket is egyedi díszekkel dekorált poharakban is szervírozhatjuk.

Az ételeken és a dekoráción kívül mindenképpen készüljetek játékokkal, és erre az alkalomra összeválogatott zenelistával. Nektek vannak különleges ötleteitek a különleges nyár esti kerti partikhoz? Osszátok meg velünk a Connection-Live applikációban!:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr7412537637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása