Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

Egy újabb blog a tengerben

2017. február 21. - conneciton live

Avagy válasz a MIÉRT? kérdésre és a Te kérdéseidre!

Blogunkat az új közösségi appunk mellé hoztuk létre, hogy azok is csatlakozhassak a kérdezők és válaszolók lelkes és kíváncsi táborához, akik bármilyen oknál fogva nem tudják letölteni az alkalmazást.

(Itt gyorsan egy kis önmarketing: jelentkezz app tesztelőnek! Irány a Facebook)

És akkor a lényeg!

Miről is fog szólni a blog?

Szeretnéd tudni, milyen sport lenne számodra a legideálisabb, hogy tudod legjobban úgy megmozgatni magad egy aktív edzéssel, hogy az ne legyen megterhelő, de mégis egészséges legyen? Kérdezz nálunk, és találd meg számodra a legmegfelelőbb megoldást.

Szépség ápolás, divat, stílus? Mindez egy helyen?! Igen lehetséges, hogy olyan emberektől, vagy akár szakértőktől kérdezz, akik segíthetnek Neked. Csatlakozz hozzánk.

Tudni akarod, hova érdemes menni hétvégén a családdal, gyerekkel, vagy a barátokkal, de nincs kedved ezer blogot végig bújni? Nálunk elég egy kérdés, és értesülhetsz a legjobb és legérdekesebb programokról.

Kezdené a gyermek a bölcsődét, de nem is tudod, melyik lenne a legjobb, hol milyen tapasztalatok vannak? Melyik lehet a legjobb megoldás? Egyáltalán menjen-e bölcsődébe? Kérdezz nálunk, és értékeld is a legjobb hozzászólásokat, vagy oszd meg saját tapasztalataidat.

Vajon melyik óvoda lenne a legjobb a gyermeknek? Eddig csak a közvetlen környezetedet tudtad megkérdezni? Nálunk van rá lehetőség, hogy azonos városban lévőktől is kérdezz. Nem kell, hogy barátod, vagy ismerősöd legyen, attól még adhat nagyon hasznos információt.

Hamarosan kezdi a gyermek az iskolát. Na de hova is írassam be? Jó lenne, ha el tudnád olvasni mások véleményét is az iskolaválasztás előtt? Nincs akadálya. Gyere hozzánk, és böngéssz a Neked megfelelő válaszok között, oszt meg tapasztalataidat, hogy mások is dönteni tudjanak.

STB...

Rengeteg témával készülünk nektek ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr7112279371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása