Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

Summer love

Az örökké tartó kaland?

2017. május 26. - conneciton live

wallpaper_summer_love_by_analaurasam-d6ay8zl.jpg

A tavaszi szél feléleszti, a szerelem parazsát a nyár pedig feltüzeli azt. A nyári szerelmeket általában a kaland szüli. Végre kiszakadunk a megszokott kerékvágásból és valami izgalomra vágyunk és a szerelemnél mi is lehetne izgalmasabb?  Azt mondják, hogy a nyáron született románcok csak fellángolások és amilyen hévvel jönnek, úgy is állnak tovább. Ám ez nem mindig van így, mert előfordul, hogy az ember pont ilyenkor találja meg az igazit. Ne higgyünk a pletykáknak, hanem próbáljuk meg olvasni a jelekből. Elhoztuk nektek a leggyakoribb jeleket, amelyből könnyedén kiderül, hogy Ő a végzeted, vagy tényleg jobb, ha tovább áll?

Őszintén érdeklődik

Amikor valakit érdekel a múltad, illetve milyen terveid vannak a jövőre nézve, akkor biztos lehetsz benne, hogy hosszútávra tervezz veled. Egy kaland esetén nem számítanak a jövőbeni tervek. Ha nem igazán érdeklődik, csak az számít, hogy mit csináljatok az adott pillanatban, akkor biztos lehetsz: a búcsúzás örökre fog szólni.

El akarja nyerni a bizalmad

Szívesen hallgatja a rólad, illetve a számodra kedves emberekről szóló történeteket. Igyekszik megnevetetni és jobban figyelni rád. Ha valaki csak kalandnak gondolja a nyári vonzalmat, akkor biztos lehetsz benne, hogy ebbe nem fog sok energiát fektetni. 

Kreatív bókok

Amikor valaki folyamatosan ugyanazokat a bókokat süti el pl. „szép a szemed”, vagy „tetszik a mosolyod” akkor biztos, hogy csak hódítani akar. Azonban, ha valaki kreatívan bókol, akkor valóban érdeklődik irántad és a szándékai őszinték. Ha valakinek pedig őszinték a szándékai, akkor nem fogja elengedni a kezed a nyár végén. 

Ajándékot készít

Az udvarlási szakaszban természetes, hogy a párok meglepik egymást virággal, vagy csokoládéval. A személyre szabott meglepetések sokkal nagyobb jelentése van. Egyrészt tényleg szeretne lenyűgözni, másrészről pedig szeretné, ha emlékezné rá és biztos, hogy nem azért, mert többé nem akar látni. 

Őszintén beszél

Természetesen az egyik legészrevehetetlenebb gesztus, ha elmondja, hogy szeretné veled folytatni a nyár után is.  Ezen felül szeretné, ha te is minél többet megtudnál róla. Annak ellenére, hogy alig ismeritek egymást, mégis tökéletesen egy hullámhosszra tudtok kerülni és az őszinte beszélgetések nyilvánvalóan jönnek maguktól.

Azonban, ha ezeket a jeleket tapasztalod, és te nem szeretnéd folytatni, akkor azt is érdemes megmondani. Hiszen senkinek sem jó, ha a nyár végén csak hiába várja a hívást.

Nektek volt már olyan nyári kalandotok, amelyből hosszú távú kapcsolat lett? Oszd meg a történeted, vagy tedd fel a kérdéseid a témában a Connection-Live applikáció segítségével! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr3712542577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása