Segíts, oszd meg tapasztalataidat, hogy Te is segítséget kapj!

connection-live

connection-live

Le fogok fogyni!

2017. május 02. - conneciton live

Mindannyian ezzel a nagyon erős kijelentéssel kezdjük, aztán valahogy alább hagy a lelkesedésünk - ki tudja miért? Vagyis biztosan megtudja mondani, hogy ő pont miért adta fel, de általában ezek csak gyenge kifogások, aminek mi most az elejét vesszük!

És ha már az appok világát éljük - mert ugye az már biztos, hogy egyre többen használjuk ki a nálunknál is lényegesen okosabb telefonunk és a mobilnet előnyeit - akkor miért nem használnánk a diéta során is alkalmazást?

Először is a legfontosabb!! Ha már használsz egy szuper alkalmazást, akkor ne legyél rest megosztani velünk! Megteheted androidosként itt és almásként pedig itt. Köszönjünk a többiek nevében is :)index.jpg

 

És akkor a továbbiak:

Water Your Body

Szervezetünk számára a megfelelő folyadék bevitel elengedhetetlen mégis sokan megfeledkeznek róla. Ez az applikáció pontosan kiszámítja, hogy egy nap mennyi folyadékra van szükségünk. Ezen felül időközönként figyelmeztet minket, hogy inni kell és grafikonok mutatja a a folyadék bevitel tendenciáját.

My Diet Coach

Az egyik legjobb applikáció, amely átsegít minket a nehéz napokon. Kedves és vicces animációkkal, és mindenféle emlékeztetőkkel segíti a diétánkat, vagy életmódváltásunkat. Az egyéni adatok megadásával teljesen személyre szabható. Egyszerűen csak be kell ütni a jelenlegi testsúlyunkat és az elérni kívánt célt, az applikáció pedig kiszámolja, hogy mennyi időre lesz szükségünk. Ezen felül motiváló képekkel emlékeztet minket mindennap, hogy miért is vágtunk bele az életmódváltásba.

Google Fitness

Az egyik legnépszerűbb fitnesz applikáció, amelyet mindenképpen érdemes letölteni. Tűzzetek ki célokat és valósítsátok meg ennek az applikációnak a segítségével! Legyen az heti 2 futás, napi 10 000 lépés, napi 30 perc mozgás, vagy akár mindhárom, ez az alkalmazás pontosan tudni fogja, hol tartotok benne, csupán magatokkal kell vinnetek, ami, lássuk be, a mai világban nem nagydolog. Emellett minden más mozgást is naplózhattok benne, legyen szó kézilabdáról, gyaloglásról, aerobikról vagy erősítésről, majd utána meg is oszthatjátok a Goggle+-on ismerőseitekkel! 

Yazio Caloria

Tudjuk, hogy a sikeres fogyókúra alapja, ha kevesebb kalóriát viszünk be. Ez a kalóriaszámláló applikáció tökéletes megoldást nyújt a kalória deficit megtartásához. Természetesen nem csak a fogyást segíti elő, hanem a testépítést is, mert a bevitt étkezések tápértékét tökéletesen lebontja, és kiszámítja egy nap mennyi szénhidrátra, fehérjére, és zsírra van szükségük, hogy elérjük a kívánt célunkat.

Runtastic

A Nike applikációja mellett a másik legnépszerűbb futós applikáció a Runstatic. Biztos, hogy mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki napi szinten megosztja az elért eredményeit ennek az applikáció segítségével. Lehet, hogy eleinte zavaró, de később igazán motiváló lehet, ha meglátjuk mások eredményét az minket is mozgásra fog bírni.  A többi futós apphoz hasonlóan ezen is elég jól tudjuk követni az edzésmunkánkat, de pluszban képes még néhány apróbb trükkre is: tudja a zenelejátszást is vezérelni, és képes arra, hogy ha lassulunk, olyan számot tegyen be, amitől kedvünk lesz gyorsabban futni.

Zombies, Run!

A Zombies, Run! több, mint egy egyszerű fitnesz applikáció. A The Walking Dead sorozat inspirálta applikáció megbabonázza az embereket, mert mozgáson kívül egy izgalmas játékra is invitálja őket. Remek választás azok számára, akik már unják az egyhangú szigetköröket. A programban különböző célok és küldetéseket kell teljesíteni időre. A zombik elől való menekülés, és a menekülés nagyon izgalmas és inspiráló. Mindenképpen érdemes kipróbálni!

A rengeteg izgalmas és hasznos applikációval biztos, hogy neked is sokkal motiváltabban fog telni az életmódváltás. Ha kipróbáltak, vagy esetleg nektek is van bevált ötleteket, akkor osszátok meg másokkal is a Connection-Live applikációban ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://connection-live.blog.hu/api/trackback/id/tr3912474193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.05.04. 15:45:27

A legjobb a kaloriabazis!!!
süti beállítások módosítása